Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Lenisna Επαναστατική Αναγεννητική Φόρμουλα

Τι Είναι το Lenisna; Το Lenisna είναι ένα καινοτόμο πληρωτικό υλικό που συνδυάζει τη δύναμη του Υαλουρονικού Οξέος (HA) με τα αναγεννητικά οφέλη του Πολυ D,L-λακτικού Οξέος (PDLLA). Αυτή η μοναδική κατοχυρωμένη φόρμουλα δημιουργήθηκε για να προσφέρει: Άμεσο Αποτέλεσμα:Το Υαλουρονικό Οξύ παρέχει μια άμεση αίσθηση πλήρους και λείας επιφάνειας στο δέρμα, προσφέροντας άμεση ανύψωση και […]

Ιδανική θεραπεία για:
Ρυτίδες, Χαλάρωση, Ώριμο Δέρμα

Τι Είναι το Lenisna;

Το Lenisna είναι ένα καινοτόμο πληρωτικό υλικό που συνδυάζει τη δύναμη του Υαλουρονικού Οξέος (HA) με τα αναγεννητικά οφέλη του Πολυ D,L-λακτικού Οξέος (PDLLA). Αυτή η μοναδική κατοχυρωμένη φόρμουλα δημιουργήθηκε για να προσφέρει:

Άμεσο Αποτέλεσμα:Το Υαλουρονικό Οξύ παρέχει μια άμεση αίσθηση πλήρους και λείας επιφάνειας στο δέρμα, προσφέροντας άμεση ανύψωση και όγκο.

Μακροχρόνια Αποκατάσταση: Το PDLLA διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προσφέροντας αντιγηραντικά οφέλη που διαρκούν στο χρόνο και ανανεώνουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Η επαναστατική σύνθεση του Lenisna περιλαμβάνει:

170 mg Πολυ D,L-λακτικού Οξέος (PDLLA):Ένα βιοσυμβατό υλικό που ενθαρρύνει τη φυσική αναγέννηση του δέρματος.
30 mg Μη Διασυνδεδεμένου Υαλουρονικού Οξέος (HA):Υλικό που παρέχει υγρασία και όγκο, περικλείοντας τα κύτταρα του δέρματος με απαλή και ενυδατωμένη υφή.

Χρήσεις του Lenisna

Το Lenisna απευθύνεται σε ασθενείς που επιθυμούν να:

– Αντιμετωπίσουν βαθιές ρυτίδες και λεπτές γραμμές, προσφέροντας μια πιο λεία και νεανική όψη.
– Ανανεώσουν την υφή και την ποιότητα του δέρματος, αποκαθιστώντας τη φυσική του λάμψη

 Άμεσα και Μακροχρόνια Αποτελέσματα

Η μοναδική σύνθεση του Lenisna προσφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα σχεδόν αμέσως μετά τη θεραπεία, με το Υαλουρονικό Οξύ να παρέχει άμεση ανόρθωση. Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι η συνεχής δράση του PDLLA, το οποίο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στους μήνες που ακολουθούν τη θεραπεία. Έτσι, οι ασθενείς απολαμβάνουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που εξελίσσεται και βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Γιατί να Επιλέξετε το Lenisna;

-Ασφάλεια:Η φόρμουλα είναι σχεδιασμένη να είναι βιοσυμβατή και ασφαλής, μειώνοντας τον κίνδυνο παρενεργειών.
– Προσαρμοστικότητα:Είναι κατάλληλο για διάφορους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιοχές του σώματος.
– Μακροχρόνια Οφέλη: Η συνδυασμένη δράση των συστατικών του Lenisna υπόσχεται μακροχρόνια αποτελέσματα, κάνοντάς το μία αξιόπιστη επιλογή για τη νεότητα και την ομορφιά.

Το προτεινόμενο πρωτόκολλο περιλαμβάνει 2 έως 3 θεραπείες, ανάλογα με τη σοβαρότητα των δερματικών ελλείψεων. Κάθε θεραπεία πραγματοποιείται με διαφορά 6-8 εβδομάδων μεταξύ τους. Διάρκεια αποτελέσματος έχει 2 χρόνια.

Στο τέλος του 2ετούς διαστήματος, συνιστάται μια συνεδρία συντήρησης, η οποία βοηθά να διατηρηθούν τα αποτελέσματα σε βέλτιστο επίπεδο.

 

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Αντιγήρανση: Τα Μυστικά για το Μέλλον
JuveLook: Η Επαναστατική Θεραπεία Skinbooster
Αποτρίχωση με Laser Aλεξανδρίτη VS Àλλων Mεθόδων Aποτρίχωσης
Οφέλη της Aποτρίχωσης με Laser Aλεξανδρίτη στα Γεννητικά Όργανα
Αποτρίχωση με Laser στην Ανδρική Γεννητική Περιοχή
Πολυνουκλεοτίδια: Η Νέα Τάση στη Φροντίδα του Δέρματος
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;